Ludzie widzą tylko to co pokazują im media i wmawiają politycy. Mówi się na to "owczy pęd". Stado baranów i owiec biegnie za swoim przewodnikiem.
Czy tmizna umowic sie na kawe z ta Pania Bardzo mi sie Podoba ale to bardzo
według policji australijskiej ponad 80% tych pożarów jest spowodowane przez umyślne i nieumyślne podpalenie, wysoka temperatura powoduje tylko łatwiejsze rozprzestrzenienie ognia, ale nie jest powoderem tych że podpaleń samo z siebie
Tragedia, tragedią ale...
Australia powinna zapłacić za emisję CO2, gdzie KE, reszta "ekologów" i oczywiście zieloni?
Co ma się wypalić to się wypali. Tak było od setek tysięcy lat. Mam oczywiście na myśli Australię. Za kilka lat wszystko wróci do równowagi. Przyroda da sobie radę ,tylko żeby ludzie nie przeszkadzali. A przeszkadzają np.: grodzenie setek tysięcy hektarów drutem kolczastym i ogrodzenia pod napięciem...
co zostanie zebrane w Australii, zostaje w Australii - też mi łaska... Myślałam, że podzielą się tym, co zbiorą u nas...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!